Híreink
Jegyzőkönyv 2018. május 29. elnökségi gyűlésről

Jegyzőkönyv a MAHŐSZ 2018.05.29.-i elnökségi üléséről.


A jegyzőkönyv letölthető innen.

 

 
MAHŐSZ 2017. évi jelentése

A Magyar Hőszivattyú Szövetség 2017. évi jelentése  PDF formátumban letölthető innen.

 

 
Elhunyt Komlós Ferenc
Komls-Ferenc-gyszjelents
 
Tájékoztatás jogszabályváltozásról
Az alábbiakban közöljük  Bányafelügyelet tájékoztatását amelyben a 2017. január 1-től hatályon kívül helyezték a 20 méter mélységet el nem érő geotermikus energia kinyerés engedélymentességét.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal (továbbiakban: Bányafelügyelet) a jogszabályi változások kapcsán felhívja a figyelmét arra, hogy a bányászatról szóló 1993. évi XLVIII. törvény (Bt.) 22/B. § (8) bekezdését 2017. január 1-től hatályon kívül helyezték. Ezzel megszűnt a 20 méter mélységet el nem érő geotermikus energia kinyerés engedélymentessége.
Bővebben...
 
Sajnálatos hír alapító Tagunk haláláról
Szep-Istvan-gyaszhir-a
Bővebben...
 
EU Cert oktatás


EUCert

 

Európai „Minősített Hőszivattyú telepítő” program

 

Az Európai „Minősített Hőszivattyú telepítő” szakember (EUCert) megvalósítását tűzi ki céljául egy képzési terv a hőszivattyúk telepítéséről és üzembe helyezéséről. A tanúsítási program erre a célcsoportra kiterjeszti a „Minősített Hőszivattyú telepítő” elnevezést.

Az azonos képzési és vizsga anyag (helyi nyelven)minden gyakornoknak hasonló képesítést és kölcsönös elfogadást tesz lehetővé a különböző résztvevő európai országokban. A központi képzési kézikönyv foglalkozik a hatékony hőszivattyú telepítés releváns szempontjaival:

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 7